Zeleni krov je najsavremenije rešenje za ozelenjavanje spoljašnjeg prostora. Može se izvesti praktično, profesionalno i maksimalno precizno od strane našeg tima, specijalizovanog za ovakve projekte. Pravi se, kako na novim, tako i na već postojećim objektima.

Izolacija

Zeleni krov predstavlja izolaciju unutrašnjeg prostora od: toplote, hladnoće, vlage, leda, snega… Ali i buke i UV i elektromagnetnog zračenja. Pre svega, čini fizičku barijeru između spoljnih, često nepogodnih, nekada i ekstremnih, vremenskih uslova i Vašeg unutrašnjeg prostora. Time može značajno da smanji troškove zagrevanja i hlađenja objekta, zagrevanja vode i slično. Takođe, štiti sam krov, te mu produžava trajanje i do nekoliko puta.

Prostor

Na zelenom krovu mogu se posaditi sedumi, niže ili više rastinje, ali i organizovati čitava proizvodnja biljaka po Vašem izboru. Uređuje se tako da se njime možete slobodno kretati i baviti se svojim biljkama, ukoliko to želite. U suprotnom, tu su sistemi za zalivanje i naše osoblje, uvek rapoloženo da neguje Vaš krov.

Utisak

Ovakav, inventivni način ozelenjavanja Vaše zgrade, ne samo da ide u prilog podizanju ekološke svesti u okolini, već i dodaje vrednost Vašoj nekretnini na tržištu! Na ovaj način pokazujete da Vam je stalo do životne sredine, da pratite najnovije tehnologije i ideje o samoodrživosti, biodiverzitetu, ali i ljudima u svom okruženju.